2011
11.29

Guess what?  I won!  With about two days to go.  I officially feel awesome.

 

Look at this graph:

 

I think I have deserved at least two days of feeling totally awesome now…  ;p

/pao – 29 nov 2011 – 01.33

1 comment so far

Add Your Comment
  1. Jag försökte kommentera på ett äldre inlägg (“Och ännu mer”), men det gick ju inte. Nåja. Vad jag ville säga var helt enkelt att jag precis såg Outsidersavsnittet, och vill förmedla den oerhörda beundran och respekt jag känner för dig. Du berörde mig. Personer som går sin egen väg och har såpass mycket självkännedom och -insikt som du verkar ha gör mig helt lycklig. Det finns så många som inte vågar vara sig själva och stå upp för sin identitet, och då är det skönt att se någon som du, som är så äkta. Synd bara att programmet var hysteriskt vinklat och klippt för att skapa rubriker, och synd att mänskligheten i stort är så trångsynt och inskränkt…
    Hur som helst: jag önskar dig allt gott! Lev väl!